Akú energiu má váš domov?

21.04.2015 13:08

Akú energiu má váš domov?

Väčšina ľudí si ani neuvedomuje, ako veľmi sú súčasťou svojho domu, či bytu. Každý sa orientuje na zariadenie interiéru, ale nevšíma si energetickú interakciu medzi sebou a priestorom, v ktorom pobýva. Tak sa potom stáva, že mnoho ľudí sa cíti vo vlastnom domove ako vo väzení a sú doslova požieraní energiou priestoru. Stávajú sa podráždenými, roztržitými, unavenými a neustále ich sužujú choroby. NADIŠIEL ČAS ENEGETICKEJ OČISTY.

 Dá sa v tejto stavbe žiť?

Nie je jedno v akých končinách si zakúpite byt, či postavíte dom. Taktiež nie je jedno z čoho je dom postavený. Ak je postavený na mieste generujúcom negatívnu energiu a z materiálu odčerpávajúceho životnú silu, budete musieť jedného dňa odtiaľ zutekať, ak nechcete postupne prísť o život, vyčerpaním vitálnej sily. Vtedy je celkom jedno, koľko amuletov si doma zavesíte a či si rozostavíte nábytok podľa feng shui. Samotné miesto a stavebný materiál budú mocnejším energetickým prvkom než amulety a doplnky feng shui. Mnohí z vás to poznajú, keď po presťahovaní sa do iného bytu sa im život začal nenápadne obracať naruby. V niektorých prípadoch je naozaj vhodné využiť služby čarodejníkov a dať si zmerať energiu bytu a prostredia, v ktorom plánujete založiť svoj domov, či firmu. 

Stavby, v ktorých prevažuje kombinácia železa a skla sú zdraviu škodlivé a odčerpávajú vitálnu energiu. Oba tieto prvky - sklo aj železo, majú studenú energiu a vytvárajú disharmóniu ... A práve týchto stavieb tu v súčasnej dobe rastie viac než v lese hríbov. Stojí za zamyslenie zhoršujúci sa zdravotný stav ľudí žijúcich v oblastiach s takýmito stavbami a ľudí ktorí pracujú v presklených obchodných centrách...

Tiež je nevhodné žiť v blízkosti miest s nízkou energiou ako sú skládky, odtoky odpadovej vody, množstvo antén a elektrických rozvodní, slepé ulice, ... Keď pominieme hore uvedené kritériá, ešte nám zostáva zhodnotiť počet okien a dverí, pretože párny počet zastavuje energetický tok. V takom prípade je treba povolať čarodejníka, aby rituálne vyrobil ,,ďalšie dvere“ a dal energiu priestoru do pohybu.

Úkryt, či väzenie?

Domov má byť váš úkryt, kde sa cítite bezpečne a kde ste schopní dobiť svoje sily. Avšak treba mať na pamäti, že domov netvorí samotné zariadenie bytu, ale energia ľudí, ktorí ho obývajú a ich vzájomné vzťahy. A keďže tie sa vždy nejako vyvíjajú a menia, je vhodné nechať si pravidelne čistiť svoj domov aspoň 2x do roka. Avšak prv než dôjde k samotnému očistnému úkonu, musí sa vykonať klasické upratanie priestoru. Starých a nepoužívaných vecí sa treba zbaviť a všetky hromádky nevytriedených vecí treba vytriediť. Už na prvý pohľad je totiž vidno, čoho máte prebytok, čoho nedostatok a čo je to, čo podvedome hľadáte, alebo čo nenachádzate a snažíte sa to niečím nahradiť. A teraz nemyslím hmotné veci, ale emocionálne a mentálne, pretože každý hmotný predmet niečo reprezentuje. Takže všetky veci ktoré vlastníte, zbierate, odkladáte, šetríte, či používate o vás veľmi veľa vypovedajú.

Spravte si niekedy čas a obzrite sa po svojom byte:

- Čoho máte najviac?
- Čo sa vyskytuje v každej miestnosti?
- Aký dojem dávajú jednotlivé miestnosti, aká je v nich atmosféra?
- Aké bytové doplnky používate?
- Aké fotografie, či obrazy máte vystavené?
- Aké farby prevažujú vo vašom byte?
- Ako často k vám chodia návštevy a aké typy ľudí vás navštevujú?

To všetko vypovedá o tom , ako riadite energiu svojho bytu. A potom je tu ešte ďalší faktor na zváženie a ten je ,,ako riadite svoju vlastnú energiu“. To je možné vyčítať z vecí, ktoré sa kopia priamo okolo vás. Napríklad z čoho pozostávajú hromádky nevytriedených vecí, to sú vaše nedoriešené mentálne záležitosti. Veci a predmety, ktoré sú narýchlo napchané do kútov, alebo ukryté niekde mimo zrak, kde sa postupne zbierajú, to sú zasa nedoriešené emočné záležitosti. Čo zbierate a ukladáte aj napriek tomu, že to veľmi málo používate, sú vaše nenaplnené psychické potreby. A čo sa vás drží aj napriek tomu, že to nepotrebujete a priebežne to vyhadzujete, zasa poukazuje na vaše vlastné zatvrdnuté mentálne konštrukcie.

Keď vás požiera váš vlastný dom

Či sa vám to páči alebo nie, vy ste vedomím svojho domu, jeho mysľou...mozgom, ktorý spravuje priestor a určuje, akou energiou sa naplní. Preto sa niekedy objavujú rovnaké neželané symptómy aj po dobre vykonanej očiste, pretože i keď sa vyčistí energia domu, avšak energia, ktorú vyžarujú jeho obyvatelia sa nezmení, opäť ho naplnia tou istou negatívnou energetickou vibráciou. Preto je vhodné urobiť očistu a harmonizáciu nielen domu, ale aj tým ľudom, ktorí tvoria konkrétnu domácnosť.

Niekedy je problémom aj predchádzajúci majiteľ bytu, po ktorom ste byt kúpili. On bol taktiež súčasťou priestoru, ktorý teraz obývate vy. Preto ten byt môže mať energiu, ktorá sa časom ukáže pre vás ako škodlivá, pretože s ňou nie ste v súlade. Vtedy začína energetický boj medzi vami a vaším vlastným obydlím. Navzájom sa jeden druhého snažíte ovládnuť a zničiť. Byt začína byť v neporiadku a zdevastovaný a obyvatelia strácajú chuť do života a prepadajú beznádeji a chorobám.

Extrémnym prípadom sú stavy, keď je negatívnej energie v príbytku toľko, že začína jej samostatná fyzická manifestácia, ako napríklad nevysvetliteľné zvuky, klopanie a vŕzganie, závany horúčavy alebo chladu, padanie predmetov, nefunkčnosť alebo rýchle kazenie elektroniky a spotrebičov, prípadne sa spotrebiče zapínajú alebo vypínajú samé do seba... Byt sa ani pri všetkej snahe nedá upratať a aj po dôkladnom upratovaní je behom chvíľky takmer v pôvodnom stave a nahromadené kôpky neporiadku a neusporiadaných vecí tvoria energetické bariéry.

Takýmto spôsobom sa prejavujú aj domy v ktorých pôsobí energia čiernej mágie alebo cielená kliatba. Navyše sa môžu po stenách pohybovať nevysvetliteľné tiene, obyvatelia majú pocit, že odniekiaľ cítiť nedefinovateľný zápach, ľudia aj zvieratá v ňom často ochorejú a rýchlo umierajú, kvetom sa nedarí,...v niektorých častiach bytu je zrazu veľmi vlhko, na stenách sa objavujú pukliny a pleseň. Vtedy je to už fáza nie na očistu, ale rovno na exorcizmus.

Najvyšší čas zavolať čarodeja

Napriek tomu, že je veľké množstvo očistných rituálov po celom internete, v ezoterických knižkách a dokonca už aj v bulvárnych časopisoch, nie je vhodné, aby ste sa oň pokúšali vy. Treba mať nesmierne veľa energie, aby ste dokázali ,,dačo“ vyhnať, či vykázať z nejakého miesta. V rituáloch teda nejde primárne o použitý materiál, ale o silu, akou dokážete rozkázať energiám, či bytostiam, aby urobili to, čo chcete. A to nedokáže hocikto. Dokonca ani mnoho ľudí venujúcich sa ezoterike, či praktizujúcich mágiu, nie je schopných vypudiť vzdorujúce bytosti, či zhutnené energie. Preto by sa očistným rituálom, exorcizmu a lámaniu kliatby mali venovať len silní jedinci s expanzívnou energiou a stabilnou psychikou a aj to až po patričnom vyškolení. Inak neustoja nápor a môžu padnúť za obeť v boji proti negatívnym silám.